Community

Super tof dat je op dit platform bent aanbeland. Gefeliciteerd, jij hebt hiermee de eerste stap gezet in de richting van een gezond en gelukkig leven!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wil jij eindelijk eens echt af van

En ben jij er klaar voor om

Zodat jij leert wat er voor nodig is om in balans te komen en te blijven en zo jouw leven te transformeren.

Sluit je dan aan bij
de I Love Ayurveda Community

Zo ja, dan is de I love Ayurveda community echt iets voor jou. Voor een succesvolle transformatie van jouw (dagelijks)leven is continuïteit namelijk enorm van belang. Wanneer je lid wordt van de I love Ayurveda community ontvang jij elke maand het I love Ayurveda Online Magazine in jouw mailbox met content op het gebied van Ayurveda die jou gaat helpen met het transformeren van jouw leven. Alle content is afgestemd op het seizoen en relevante, actuele thema’s. Het online magazine staat boordevol Ayurveda kennis en tips waardoor jij steeds dieper en dieper kunt duiken in de wondere wereld van Ayurveda, waardoor jij jezelf steeds beter en beter gaat begrijpen en je steeds beter leert welke keuzes in jouw dagelijks leven jou dienen. Zodat je leert begrijpen waar jouw gezondheidsklacht vandaan komt, en vooral zodat jij leert deze onbalans aan te pakken én hoe je een onbalans in de toekomst kunt leren voorkomen. Bekijk de al gepubliceerde edities van het I love Ayurveda Magazine hier

Word lid van de Community

Ontvang elke maand weer een online magazine boordevol nieuwe content op het gebied van Ayurveda

Wat kun je verwachten

Nog even voor jou op een rijtje

Wanneer je lid wordt van de I love Ayurveda community leer jij:

Dit heeft het resultaat dat jij in staat bent om jouw leven blijvend te transformeren waardoor je je meer in balans zult voelen.

De missie van I love Ayurveda is om Ayurveda voor iedereen toegankelijk te maken en daarom kun jij nu lid worden van de I love Ayurveda community voor maar 5,55 euro per maand.

Preview eerste pagina's I love Ayurveda Magazine - Editie 2 - 2023Word lid en ontvang
het volledige magazine
in je mailbox
Vorige slide
Volgende slide

Word lid van de Community en ontvang maandelijks het I love Ayurveda Online Magazine

De missie van I love Ayurveda is om Ayurveda voor iedereen toegankelijk te maken en daarom kun jij nu lid worden van de I love Ayurveda community voor maar 5,55 euro per maand. Maandelijks opzegbaar.

I love Ayurveda Magazine

Nu ook los te koop

Voor maar €7,77