Doe de dosha test

En ontdek welk type jij bent!

Wat is jouw dominante dosha?

Doe hier de gratis verkorte dosha test om uit te zoeken wat jouw dominante dosha type is. Onthoud, we zijn allemaal opgebouwd uit alle drie de dosha’s. Echter, vaak kunnen één of twee dosha’s overheersen. Kies het antwoord dat het dichtst bij je huidige situatie komt, niet hoe je zou willen dat het zou zijn. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Als je moeite hebt met het beantwoorden van deze vragen, vraag het dan aan een goede vriend of familielid, die je misschien een meer objectieve kijk op de situatie kan geven.

Gebruik deze test als een leidraad, het is niet bedoeld als een consult. Onthoud dat een zelftest slechts een globale indicatie geeft, het kan absoluut niet gebruikt worden voor zelfdiagnose. Neem contact op met een één van de Ayurveda experts van I love Ayurveda als je vragen hebt of een consult wilt plannen voor het vaststellen van jouw dosha.

“Dankzij Ayurveda kwam ik af van hormonale schommelingen, mood swings, hevig bloeden en krampen waardoor mijn menstruatiecyclus nu zoveel fijner verloopt”

I love Ayurveda Magazine

Nu ook los te koop

Voor maar €7,77