Overig

Binnen Ayurveda worden voeding en leefstijl gezien als de medicijnen voor een gezond en gelukkig leven. Ayurveda zegt dat als jouw voedingspatroon en leefstijl patroon is afgestemd op jouw dosha, je in balans kunt komen en in balans kunt blijven. Om een echte transformatie te ondergaan is het van belang om ook te werken aan een gezonde mindset, een mindset in balans. Lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaars balans. Daarom krijg jij op dit platform de tools aangereikt op het gebied van mindset, voeding en leefstijl om de eerste stappen te zetten in het transformeren van jouw leven met behulp van Ayurveda.
Untitled design (40)

Leer meer over Overige Onderwerpen

Ayurveda en de huid

Schoonheid is meer dan de huid. Schoonheid is een weerspiegeling van lichaam, geest en bewustzijn.
Ayurveda leert ons dat om een ​​mooi mens te worden, we niet alleen moeten leren om goed voor onze huid te zorgen, maar ook om onze geest te kalmeren en innerlijke vrede en liefde voor iedereen te cultiveren.

Leer meer »

Astrologie in Mei

Mei gaat dit jaar vooral over het teken Vissen, want in dit teken, dit huis, vieren een paar planeten een feestje met elkaar. Jupiter, Venus en Mars. En hoe mooi komt dit overeen met het thema van het I love Ayurveda Magazine van deze maand – De Vrouw.

Leer meer »

Ayurveda en hormonen

Hormonen zijn overal aanwezig in ons lichaam. Ze zorgen voor een goede mentale en fysieke balans. In de Westerse wereld worden hormonen vaak apart benoemd en omschreven. Vaak wordt het hormoon dat uit balans is aangepakt. Binnen Ayurveda wordt gekeken naar het hele pakket samen. Welk hormoon heeft een effect op een ander hormoon en hoe zijn deze uit balans geraakt?

Leer meer »

De relatie tussen Human Design en Ayurveda

De interesse voor Human Design en Ayurveda groeit op dit moment enorm! Het bewustzijn van mensen wordt steeds groter, waardoor we op zoek gaan naar antwoorden op vragen als: Wie zijn we? Wat is ons levensdoel? Hoe kunnen we het beste voor onszelf zorgen? Human Design en Ayurveda bieden daarin beiden antwoorden, maar is er ook een relatie tussen de eeuwenoude Ayurvedische leer en Human Design dat nog geen drie decennia oud is? In dit artikel delen wij over wat de raakvlakken zijn.

Leer meer »

Ayurveda en de menstruatie cyclus

Als mens zijn we ritmische wezens. We voelen ons het meest in balans wanneer we meebewegen met de ritmes van de natuur. We zijn immers een onderdeel van deze natuur. Binnen Ayurveda staat het leven naar het ritme van de natuur centraal, het ritme van de natuur om ons heen alsook het ritme van jouw eigen natuur. Door ons af te stemmen op dit natuurlijke ritme is het mogelijk evenwicht te creëren in lichaam en geest.

Leer meer »

Hoe kan Ayurveda jou helpen in jouw liefdesleven?

Iedereen heeft een andere definitie van liefde, hoe je deze liefde geeft en wilt ontvangen kan verschillen. Wanneer je weet wat de love language is van jouw partner, kan je op deze manier jouw partner laten zien dat je hem/haar waardeert, op een manier dat jouw partner ook daadwerkelijk de liefde kan ontvangen en voelen.

Leer meer »

Word lid van de Community en ontvang maandelijks het I love Ayurveda Online Magazine

De missie van I love Ayurveda is om Ayurveda voor iedereen toegankelijk te maken en daarom kun jij nu lid worden van de I love Ayurveda community voor maar 5,55 euro per maand. Maandelijks opzegbaar.

© 2022 All rights reserved